Aquest estiu serà diferent, segur.

Ja fa un parell d'anys però, que els estius els plantejavem diferents que la resta de l'any.

Habitualment tenim els grups de dia fins les 19h i a les 20h entren els de nit, però amb la calor dels ultims estius vam optar per tancar de dia i fer un horari especial de nit de 18h a 24h. Tot i que mantindrem oberts el diumenge migdia en horari de 12h a 20h 

Aquest any anem una mica més lluny i us oferim sopars especials. Com un restaurant si.

Podeu reservar taula tan per 2 com per 30 o més! Us ho posem més fàcil: perquè pogueu passar el dia a la platja i no hagueu de preocupar-vos de portar el menjar per venir a sopar aqui! A més... tot està tan bo!!! 

Però a part, si el que busqueu es seguir llogant l'espai per celebraciones privades i fer-vos vosaltres mateixos el menjar, em deixar una zona lliure pensades per qui busqui seguir fent el funcionament normal. 

1.jpg
2.jpg

LLOGUER DIVENDRES I DISSABTES VESPRE

A l'estiu, amb la calor, tanquem de dia i us oferim horari a la fresca de 18h a 02h.

El preu són 6€/persona a partir de 3 anys i si voleu, 

7€/barbacoa amb carbó inclós.

Aquest estiu però només podem oferir aquesta opció de lloguer d'espai al cobert petit ( el gran està destinat als sopars amb caterings) i per raons de higiene i seguretat del coronavirus, només oferim la opció de tenir aquest cobert en exclusivitat ( 40 places màxim * 6€ = 240€).

I aquesta temporada anem una mica més enllà, i a la zona del cobert gran oferim també el sopar! Cada divendres i dissabte amb un catering diferent. Pots veure els menús i fer reserva de taula a: 

LLOGUER DIUMENGES

Els diumenges mantindrem obert de dia per qui prefereixi venir a fer un dinar 8 tot i que us recoman que valorem la opció dels vespres per estar més a gust). Modifquem una mica l'horari, que passa a ser de 12h a 20h i el preu segueix siguent de 4€/persona per l'espai compartit a partir de 3 anys i 7€/barbaoca. Les exclusivitats segueixen igual com sempre: opció cobert petit, opció cobert gran o de tot.