CASAMENTS A L'ESPAI VALLDEVIÀ

Al vell mig de l'Empordà i en plena natura, disposem de l'espai ideal per a qualsevol tipus de clebració. Us oferim el lloguer integre de l'espai per tal que pogueu muntar la festa que vulgueu o si us cal també us organitzem fins l’últim detall del vostre casament. Ens adaptem a la teva idea i sobretot pressupost: podeu fer des d'un bonic dinar fins a un gran muntatge. Tot varia segons la idea que tingueu i fins on vulgueu arribar. 

LA PARAULA QUE MILLOR ENS DEFINEIX:

CALIDESA

Creiem que el casament és una festa. L'excusa perfecte per ajuntar les persones que més estimeu i tenir un dia agradable. Sense posats ni ficcions, sense obligacions i sense estructura tradicional si no ho voleu.

Us oferim i ajudem a crear una festa adaptada a vosaltres, creant un ambient, àpat, i activitats per fer del vostre casament una festa única i propera. 

COM, QUÈ... HORARIS, PREUS...

Cada celebración és un món. El què fem, com ho fem, ... tot això ho trieu vosaltres. I segons això,  l'horari que necessiteu i conseqüentment el pressupost s'adapta a la necessitat que tingueu: hi ha parelles que venen a fer un simple dinar en familia i texans, parelles que fan una festa diferent començant pel ball per exemple, o parelles que volen fer un super muntatge per tenir allò que somien. Aqui ens adaptem al tipus de celebració que puguis/vulguis fer.

Veniu i en parlem?

- contacte -

Gracies! Missatge enviat.