El passat dia 1 de març vam celebrar el dia especial obertura. Un dia on tothom qui va fer una reserva va poder venir a passar el dia aqui, conèixer l'espai, la gent i les possibilitats que t'oferim.

La veritat és que durant els dies previs, l'equip d'espai Valldevià tenia por. Anunciaven pluja tot el dia, i la llista d'assistents pujava a 100 persones. Si hagués plogut no ho haviem d'anul·lar ja que tenim la part coberta, però sabiem que no hagués sigut el mateix. Els nens (i no tant nens) no haguessin pogut gaudir de tot l'espai exterior on poder correr, jugar i descansar fins que es volgués.

Però per sort finalment el sol va brillar a cada hora, regalant-nos així un dia magnífic. Tothom va poder jugar, saltar i correr, descansar, xerrar i menjar sense preocupacions. Petits i grans van tenir una diada perfecte.
I no només els assistents van sortir encantats, tots els organitzadors i ajudants d'aquest dia vam acabar molt satisfets de com havia anat, de veure durant tot el dia la gent rient dins les nostres instal·lacions, i rebent comentaris encoratjadors per aquesta nova aventura. La veirtat és que només veient els nens jugant mentre els pares xerraven tranquil·lament, o grups d'amics que es trobaven com si fossin a casa, per nosaltres va ser el millor resultat.


Esperem que poguem veure molta més gent rient dins d'espai Valldevià!


Des d'aqui, moltissimes gràcies a tots els que vàreu venir, els que ens vau ajudar, i els que us vau interessar pel lloc. Entre tots ho vam fer possible: un dia més que perfecte!
DIA ESPECIAL OBERTURA